Här kommer lite tips på kul kvällsaktiviteter i höst och vinter.

4 nov
Halloween Party


8 dec
Weeping Willows i Sparbankshallen

Vi är väldigt glada över att i samarbete med Varberg Live stå för värdskapet då Weeping Willows kommer till Sparbankshallen. Christmas Time Has Come blir ett kärt återseende för Weeping Willows, som vaggar in Sverige i smakfull julstämning under årets två sista månader. Efter att i våras ha sålt ut Globen inte mindre än tre gånger så är de nu dags för resten av Sverige att få avnjuta julmusik som är bra på riktigt.

Boka in fredag 8 december och du kan bli glad i hela huvudet och kanske i benen! Biljettsläpp med numrerade sittplatser på Tickster.com 13 oktober.

24 nov-22 dec
Glad Mat i Skön Miljö

Vi erbjuder en finfin trerätters med lagom mycket julkänsla. Det blir en hyfsat lång sittning med tallriksserverad förrätt och dessert. Däremellan dukar vi upp en buffé med träkolsgrillad julskinka, världens möraste revben, köttbullar, rökt lammstek, fårsalami, lammkorvar, halländsk grönkål och lite annat smått och gott. Köttet kommer till stor del från vår egen gård Svineriet vid Tången samt från Ragnarssons i Tvååker. Grönkålen kommer från Tångagård och jordärtsskockor, bär och örter kommer från vår lilla köksträdgård. Så gott som allt är ekologiskt och det mesta är närproducerat.

På helgerna blir det lokalproducerad underhållning under ledning av kapellmästare Tommy "Tomten" Fälth. Krögaren själv sköter mellansnacket och sjunger en och annan sång. Räkna med musik, trolleri, gästartister, födelsedagsbingo & en gnutta humor! Lär bli intressant och kan bli kul på riktigt.

Öppet alla helger samt ibland på vardagar. Hör av er för om ni har förslag på datum.

I priset 595:- ingår moms, mat & på helgerna underhållning. Dryckespaket finns att tillgå på förfrågan. Vi öppnar kl 18.30 och det blir målgång före midnatt fredag-lördag och lite tidigare på vardagar. Endast en sittning per kväll. Boka plats via mejl. Speciellt fredagarna bokas väldigt fort så vänta inte för länge.

25 dec
Xmas Day Party